Over ons

Adviesbureau Langhout & Cazemier (L&C) is een flexibel adviesbureau met een praktische en doeltreffende aanpak van uw projecten. Wij hebben ons gespecialiseerd op het gebied van productietechniek, -routing en –besturing, en hebben in heel Nederland al vele fabrieken en distributiecentra ingericht voor allerlei soorten MKB-bedrijven.

Wij realiseren de doelstellingen van onze klanten via het structureren en verbeteren van het primaire productieproces. De doelstellingen voor onze projecten zijn gewoonlijk een combinatie van:

  • Verbeteren customer service (flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid, etc.)
  • Vergroten productiemogelijkheden (nieuwe producten, nauwkeuriger, etc.)
  • Verminderen kapitaalbeslag (voorraadreductie)
  • Vergroten productiecapaciteit.
  • Reduceren kosten (verlaging kostprijs, verbetering productiviteit)
  • Vermindering van verspillingen in productie.

Verhoog uw concurrentiekracht


Als uw concurrentiepositie werkelijk verbeterd moet worden, kunnen wij niet volstaan met het geven van globale aanbevelingen. De oplossingen worden door ons dan ook altijd vertaald in concrete investeringsvoorstellen. Die wij desgewenst ook met u realiseren. Tot uw doelstellingen bereikt zijn.

Daarbij is het uiteraard onze uitdaging om uw doelstellingen te verwezenlijken tegen een minimale investering. Wij zijn erg goed in het analyseren van complexe problemen en deze terug te brengen naar eenvoudige oplossingen.

Daarbij kijken we tegelijk naar uw productassortiment, de productietechnieken, de bewerkingsstappen, de (tussen)voorraden, de routing en lay-out en de logistieke aansturing van het gehele productieproces. Deze integrale aanpak geeft u de beste oplossingen.

logistiek = afstemmen